Share

Berbec

Este o zi nemaipomenită pentru a ierta o persoană sau pentru a fi mai generos cu persoana iubită. Evită cheltuielile la nervi.

Taur

Devii mai curios și dornic să afli detalii picante despre viața prietenilor tăi. Dacă ești singur, este posibil să te simți atras de o persoană prezentată de ei.

Gemeni

Dacă tu ești mai schimbător, nu înseamnă că nu te poți baza pe șefii tăi. Cu siguranță, vei primi câteva sfaturi despre binele tău, de la ei.

Citeste si   Horoscop 29 octombrie. Zodia supusă unei confruntăti. Are toate șansele să iasă învingătoare

Rac

Veștile neplăcute referitoare la rude se împuținează, deci te mai liniștești. Obiectul principal al zilei este să capeți mai multă claritate în planurile de viitor.

Leu

Primești daruri sau sume de bani de la cine nu te aștepți. Dar efortul depus la locul de muncă nu te lasă deloc să te bucuri de nimic.

Fecioară

Astrele îi vor ajuta să găsească alinare pe cei care au probleme în dragoste. Cei singuri vor visa cu ochii deschiși la partenerul perfect.

Citeste si   VIDEO | „Bolide”, mașina cu 1.850 de cai-putere, capabilă să atingă 500 km/h

Balanță

Colegii de serviciu își dau seama că pierzi prea mult timp cu un proiect și se oferă să te ajute. Vor mai prelua din sarcinile tale.

Scorpion

Primești vești bune de la o persoană dragă. Vei fi mai sensibil și vulnerabil. În plus, vei empatiza foarte repede cu oamenii suferinzi.

Săgetător

Vrei să stai mai mult pe acasă, să dormi, să asculți muzică sau să te uiți la seriale. Depinde doar de tine să îți termini treaba repede la serviciu.

Citeste si   Horoscop 30 octombrie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Pică la mijloc fără nicio vină

Capricorn

Reușești să comunici mai deschis cu oamenii din jurul tău. Toți se vor mira de faptul că ai devenit disponibil. 

Vărsător

Nu te pune nimeni să cheltuiești peste măsură. Exagerezi și tu vei suferi, nu alții. Recomandarea astrelor este să fii mai chibzuit.

Pești

Ești blând, calm și oamenii se simt foarte bine în prezența ta. Cu răbdare și puțin efort vei obține tot ce îți dorești în carieră.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ