Share

Berbec 

Ești prea autoritar și exigent cu oamenii care vor să te ajute. Nu uita că trecem printr-o perioadă mai grea și că avem nevoie de înțelegere.

Taur

Crezi că dacă acorzi mai mult timp serviciului vei scăpa de unele îndatoriri față de gospodărie. Superiorii vor aprecia eforturile tale.

Gemeni

Începi să simți influența lui Venus. Te valorifici, ai pretenții și vrei să fii apreciat pentru multitudinea de informații deținute. 

Citeste si   O fotografie cu Constantin Brâncuși, alături de câinele său, vândută cu 14.000 de euro la o licitație

Rac

Ai senzația de siguranță și stabilitate. Este o zi bună pentru a avea grijă de sănătatea ta. 

Leu

Prietenii tăi și partenerul se înțeleg mai bine ca niciodată. Devii chiar invidios și începi să te simți exclus. 

Fecioară

Laudele primite în urma rezultatelor bune la serviciu îți ridică moralul și te fac să vezi altfel viața. 

Balanță

Știi că nu ai prea multă libertate de mișcare, dar faci în așa fel încât să îți găsești câteva preocupări pe placul tău. Nu neglija somnul!

Citeste si   Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Scorpion

Descoperi minciunile unei persoane dragi. Îi ceri socoteală, dar ți se va spune că nu a fost cu intenție, ci că pur și simplu a uitat. 

Săgetător 

Ești pus în fața faptului împlinit. Credeai că ai mai mulți bani pe care să te bazezi. Vei renunța la anumite cheltuieli.

Capricorn

Oamenii din jurul tău au nevoie de o persoană pe care să se bazeze. Te vor alege pe tine pentru a te ocupa de un proiect serios. 

Citeste si   Horoscop 28 octombrie. Zodia care este părăsită de toți. Trece prin cea mai neagră zi și este abia începutul

Vărsător

Ai din ce în ce mai puțină energie. Simți nevoia disciplinei, pe care ai refuzat-o până acum. 

Pești

Ești mai atent la echipa pe care o faci cu persoana iubită. Începi să îi pui mai multe întrebări referitoare la reacțiile sale în momentele stresante. 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ