Share

Berbec 

Trebuie să ai mare grijă la zona financiară. Te-ai cam grăbit cu niște cheltuieli și trebuie să înveți să-ți gestionezi altfel resursele. 

Taur

Ești distrat, dar și puțin irascibil. E recomandabil să te gândești de două ori înainte de a deschide gura. Evită să iei decizii majore.

Gemeni

Faci tot posibilul să stai lângă persoana iubită. Simți nevoia de afecțiune și faci declarații de dragoste fără consistență, doar de dragul iubirii.

Citeste si   Horoscop 27 octombrie. Zodia care nu mai face față stresului

Rac

Spiritul jucăuș pune stăpânire pe tine. În relația cu persoana iubită te comporți ca un adolescent. Te rupi total de agitația cotidiană.

Leu

Visele tale încep să se materializeze, dar trebuie să dai și ultima picătură de energie pentru a atinge perfecțiunea.

Fecioară

Ai toate șansele să-ți creezi spațiul ideal în care să te simți bine pentru că îți concentrezi toată energia asupra locuinței. 

Citeste si   Quito, Ecuador: Soțul din cel mai longeviv cuplu din lume s-a stins din viață la 110 ani. Soția de 104 este în doliu

Balanță

Dacă vezi că planurile făcute pentru astăzi nu au succes, nu insista. Schimbă imediat macazul spre altă activitate. Ar putea să aibă și rezultate mai bune. 

Scorpion

Te simți încătușat în profesia ta, deși îți dorești să faci altceva. Astăzi ar fi un moment bun să-ți îndrepți atenția către ceva nou. 

Săgetător

Ascultă părerile celor din jur, schimbă opinii pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ar putea folosi și alții. 

Citeste si   VIDEO | „Foarte frumos!”: Kazahstanul adoptă sloganul lui Borat în noua sa campanie de turism

Capricorn

Nivelul de energie o să fie destul de ridicat astăzi. Vei descoperi noi metode pentru a te binedispune. 

Vărsător

Cariera intră într-o perioadă foarte bună, chiar cea mai bună din ultimele luni. O zi excelentă pentru a-ți face planuri financiare.

Pești 

Începi ziua cu mult romantism. Te așteaptă o schimbare radicală în casă. Simți că ești pregătit pentru noi experiențe.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ