Share

Berbec

Aşezi pe umerii persoanei iubite prea multe aşteptări, de parcă ţi-ai lega acum toate visele numai de ea, dar acest lucru s-ar putea să nu îi prea convină. 

Taur

Duci după tine nişte resentimente care ar fi trebuit să dispară demult din inima ta, dar tu nu le poţi şterge încă din memorie. 

Gemeni

De felul cum te priveşti pe tine însuţi depinde succesul relaţiilor tale, ca atare, dacă vrei ca ceilalţi să te placă aşa cum eşti, trebuie să-ţi radieze iubirea de sine pe faţă.

Citeste si   Distrug tot ce le iese în cale cu temperamentul lor agresiv. Cele mai rele zodii

Rac

Credeai că prietenii te vor susţine într-un moment dificil, dar, în loc de încurajări care să-ţi ridice moralul, te trezeşti sub tirul criticilor lor. 

Leu

Greu să faci pace între cele două energii care-ţi dau târcoale. Una te împinge la acţiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Alta te trage de mânecă şi îţi spune s-o laşi mai moale.

Fecioară

Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori.

Citeste si   Femeile cu suflet de aur din zodiac. Fac numai lucruri bune

Balanță

Deşi nu e genul tău să te comporţi aşa, azi eşti cam delăsător şi nu ai chef de nimic. Leneveşti prin casă, te ocupi de activităţi domestice simple şi sedentare.

Scorpion

Eşti invitat să te alături unui proiect din care ai şi tu multe de câştigat, dar totuşi, înainte de a culege roadele, trebuie să şi contribui cu ceea ce ştii să faci tu cel mai bine. 

Săgetător

Parcă ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ţi displace deloc să stai acasă, mai ales dacă ai tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei tale. 

Citeste si   VIDEO - Ce a putut să-și facă un român în balcon. Doar la noi în țară vezi așa ceva

Capricorn

Eşti într-un moment în care, fără să-ţi dai seama de ce, aluneci mai mult într-o zonă sumbră a gândurilor tale, deşi nu ai nici un motiv. Te paşte o vagă depresie. 

Vărsător

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia ta nu greşeşte niciodată.

Pești

Primeşti o veste despre felul în care ar putea evolua nişte evenimente în perioada următoare, dar nu eşti deloc mulţumit de ce auzi. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ