Share

Berbec

Trebuie să îi asculți și pe ceilalți, chiar dacă nu-ți convine. Vrei să ai ultimul cuvânt și nu te lași până nu arunci cu vorbe răutăcioase la adresa colegilor.

Taur

Astrele îți aduc lumină în sfera financiară. Te fac să vezi mai clar resursele pe care le investește partenerul în viața de zi cu zi, în comparație cu ale tale.

Gemeni

Vorbești mult, gesticulezi și te miști ca un titirez pe durata întregii zile. Nimeni nu va putea ține pasul cu tine și asta va aduce blocaje în rezolvarea unor probleme.

Citeste si   VIDEO | „Bolide”, mașina cu 1.850 de cai-putere, capabilă să atingă 500 km/h

Rac

Este posibil să primești vești neplăcute legate de sănătatea ta sau a celor dragi. Recomandabil este să nu disperi, nu este ceva ce nu poate fi rezolvat. 

Leu

Începi să crezi că prietenii nu te mai bagă în seamă ca altădată, că nu mai comunică des cu tine sau că nu te mai implică în evenimentele importante din viața lor. Ți se pare.

Fecioară

Șefii apreciază perseverența ta și vor să îți ofere vizibilitate și mai multe proiecte. Dar, momentan, situația familială nu îți permite să stai mai mult la serviciu.

Balanță

Citeste si   Horoscop 30 octombrie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Pică la mijloc fără nicio vină

Agitația de la locul de muncă nu îți priește deloc. Vrei câteva clipe de liniște, să te retragi și să te izolezi. Din păcate, mai ai de așteptat în acest sens.

Scorpion

Apar cheltuieli neprevăzute, provocate de persoanele dragi. Nu te poți împotrivi, trebuie să le ajuți. Îți vei recăpăta banii, însă peste o perioadă mai lungă de timp.

Săgetător

Parteneriatele, atât cele profesionale, dar și cele personale, au parte de teste în urma cărora trebuie să înveți că există cale de mijloc, compromisuri și renunțarea la orgolii.

Capricorn

La serviciu se întâmplă prea multe evenimente. Cu greu te adaptezi la cerințele noi și te străduiești să nu dai greș. Vor apărea situații neprevăzute care te vor provoca.

Citeste si   Horoscop 29 octombrie. Zodia supusă unei confruntăti. Are toate șansele să iasă învingătoare

Vărsător

Șeful îți zice să faci ceva, tu decizi că vei proceda altfel. De aici până la conflict nu mai este decât un pas. Evită să să pui gaz pe foc. Recomandabil este să mai lași timpul să treacă.

Pești

Descoperi că un coleg ți-a ascuns mai multe informații legate de un proiect important. Din păcate, nu mai poți corecta greșelile făcute din această cauză. Ai prea mare încredere în oameni.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ