Share

Berbec

Opui foarte multă rezistență la orice propunere pe care o primești. Ai nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie.

Taur

Atenția celorlalți este îndreptată către tine fără ca tu să fi făcut ceva în mod special. Poate că este cazul să profiți de acest lucru.

Gemeni

La finalul zilei vei avea o revelație: aceea că iar ai cheltuit pe lucruri nefolositoare. Încerci să îți găsești scuze, dar mai bine cauți soluții.

Citeste si   Horoscop 26 noiembrie. O zodie e la pământ! Banii se lasă aşteptaţi

Rac

Dacă vrei ca ziua să fie liniștită și armonioasă, atrele îți recomandă să iei legătura cu prietenii cei mai apropiați.

Leu

Focusul este pe relația dintre tine și persoanele cu autoritate din viața ta. Vrei să le înțelegi mai bine pentru a le putea câștiga aprecierea.

Fecioară

Dai dovadă de multă inspirație și creativitate la locul de muncă. Nu exagera! În caz contrar, tot greul va pica pe umerii tăi.

Citeste si   VIDEO – A vrut să-și pună cizmele de ploaie, însă s-a îngrozit când a văzut ce e înăuntru

Balanță

Toată lumea îți tine discursul despre faptul că nu ești responsabil. Explici că ești matur și că ai experiență de viață, dar nu ajunge.

Scorpion

Persoana iubită are o zi mai grea si se va feri de tine. Te va ruga să o lași să se izoleze pentru câteva momente pentru a se detașa de probleme.

Săgetător

Intri în criză de timp și îți pierzi încrederea că poți duce la bun sfârșit toate sarcinile. Ceri o prelungire a termenelor limită.

Citeste si   VIDEO – A observat un pește pe fundul apei și a vrut să le arate și prietenilor. Ce a urmat întrece orice imaginație

Capricorn

Astăzi ai și alte obiective, nu doar cele din sfera profesională. Treburile gospodăriei nu se rezolvă de la sine.

Vărsător

Cei singuri vor simți nevoia de a cunoaște persoane noi și vor căuta diverse metode în acest sens. 

Pești

Rudele apropiate te contactează pentru a-ți cere ajutorul. Inițial vor părea îngrijorate de viața ta, dar pe urmă vor recunoaște că au un interes.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ