Share

În ceea ce priveşte planul financiar, lucrurile stau puţin diferit. Astrele au capacitatea de a construi o previziune pentru fiecare zodie în parte, pe o perioadă de 5 ani în legătură cu aspectul banilor.

Berbec

În prezent ai tendinţa de a cheltui foarte mult, uneori chiar mai mult decât îţi poţi permite, iar acest lucru te va afecta şi pe termen lung. Dorinţa ta de a arăta cât de bine o duci o să se simtă şi peste 5 ani, când problemele financiare te vor copleşi. Încearcă să te gândeşti mai bine înainte de a face cheltuieli inutile şi axează-te doar pe lucrurile care îţi sunt cu adevărat necesare. În 2020, va fi rost de un câștig substanțial, vei vinde o moștenire sau vei primi un bonus uriaș, însă va trebui să-ți păzești cu sfințenie buzunarele.

Citeste si   VIDEO - Testul bateriei - Cum îți dai seama dacă e descarcată

Taur

Faci parte din categoria persoanelor care muncesc din greu şi strâng fiecare bănuţ pentru a avea în momente dificile. Nu îţi plac atât de mult călătoriile şi nici shopping-ul, aşa că nu îţi va fi greu să economiseşti. În următorii 5 ani, banii vor fi mai mulţi, iar tu te vei putea bucura de faptul că ai ştiut să te controlezi şi să pui depoarte. Vei primi o mărire de salariu la finalul lui 2018, majorare care se va simți serios și în stilul tău de viață, pentru că vei vedea că vei fi mai cu dare de mână. Citește continuarea

Citeste si   Zodii care se despart în această toamnă. Nu le mai leagă nimic!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ