Share

Mai mulţi turişti şi-au pierdut viaţa într-o staţiune montană din centrul Italiei după ce hotelul în care se aflau a fost lovit de o avalanşă puternică, declanşată de seria de cutremure din Peninsulă, informează BBC News. Există temerea că numărul victimelor ar putea urca până la 30 de morţi.

Mai mulţi turişti şi-au pierdut viaţa într-o staţiune montană din Italia după ce hotelul în care se aflau a fost lovit de o avalanşă puternică, declanşată probabil de seria de cutremure din Peninsulă, informează BBC News.

Citeste si   Trump îşi exprimă solidaritatea cu Franţa şi denunţă ''atacurile teroriste'' inacceptabile

Un oficial al forţelor de intervenţie italiene a declarat că “sunt mai multe persoane decedate”, în timp ce altele sunt încă sechestrate în clădirile acoperite de zăpadă.

Hotelul sinistrat se află în apropierea vârfului Gran Sasso, din regiunea Abruzzo, în centrul Italiei.

Postul de televiziune SkyTG24 precizează că unii dintre morţi au fost găsiţi în Hotelul Rigopiano, în localitatea Farindola, pe Muntele Gran Sasso.

Citeste si   Alertă CERT-RO: Mai multe instituţii publice şi private din România, atacate de malware-ul de tip bancar Emotet

Cel puţin 30 de persoane sunt încă blocate în hotel, iar echipele de salvare au încercat să pătrundă fără succes în clădire pe timpul nopţii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ