Share

Într-un comunicat de presă transmis de către Președintele PSD Maricel Popa, acesta face un apel public către toate partidele politice să se facă o delimitare clară între interesul public și interesele personale și imobiliare.

Făcând trimitere la viceprimarul Harabagiu, chemat la DIICOT să dea cu subsemnatul în dosarul dezvoltatorului Cristian Zamosteanu. De asemenea, și membrii comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local au fost chemați pentru a da declarații.

PSD Iași se află în plin proces de reformare din temelii, iar acest lucru presupune că din viața partidului să dispară clientelismul și favoritismele. Dispărând din partid, acestea nu   se   vor   mai   putea   regăsi   nici   în   Palatul   Roznovanu.   Chemăm   toate   partidele participante la procesul electoral din această toamnă să adopte o poziție de delimitare fermă față de  orice folosire a calității de ales local  în interes personal!” a declarat Maricel Popa.

Liderul PSD vorbește despre ”reformarea din temelii” a formațiunii politice dar uită faptul că în interiorul propriei formațiuni exista persoane cu dosare instrumentate de procurorii ieșeni și cu implicații în afaceri imobiliare.

Citeste si   VIDEO Ludovic Orban, la lansarea Planului de Redresare: România va ocupa locul cuvenit în rândul națiunilor dezvoltate ale Europei

PSD-ul dorește o schimbare dar reciclează aceleași concepții pe care le impune de ani de zile în comunitatea ieșeană

În comunicatul de presă liderul social-democrat, Maricel Popa, a mai declarat:

Fac un apel public către toate partidele politice. Delimitare clară între interesul public și interesele personale și imobiliare. Iașul nu este de vânzare! Consilierii chemați la audieri ca martori fac parte din toate partidele reprezentate în Consiliul Local. Nu putem ști cum vor proceda celelalte partide, ce interese au de acoperit și în ce măsură sunt conectate la rețeaua despre care presa spune că a transformat Iașul într-o sursă de îmbogățire ilicită pentru hienele imobiliare. Ce pot eu să afirm cu fermitate este că PSD s-a delimitat permanent de afacerile imobiliare derulate de consilierii locali și de pupilul lui Mihai Chirica, viceprimarul Gabriel Harabagiu

Acesta susține cu tărie că dorește o delimitare clară între zona imobiliară, viața personală și cariera politică. Totuși, numeroase falimente la activ și tranzacții pline de suspiciuni se învârt în jurul baronului ieșean. Ideea construirii unui spital mobil regional, în zona Iașului, a ridicat o multitudine de probleme. De la tranzacții dubioase până la multiple amânări pentru demararea proiectului.

Citeste si   Ședință de Guvern la Palatul Victoria | Se decide strategia națională anticoronavirus: cum vor fi vaccinați românii

Share

LĂSAȚI UN MESAJ