Share

Donnie Dunagan, maior în rezervă, avea un secret pe care-l păstrase toată viața. Nici măcar soției nu-l împărtășise.

Și totuși, după câțiva ani de căsnicie, când a deschis o cutie veche, prăfuită, femeia i-a aflat secretul: soțul ei fusese vocea personajului Bambi. Un ziar împăturit al vremii îi spunea povestea.

Când și-a dat seama că femeia a aflat, Donnie s-a temut ca nu cumva aceasta să spună și altora. Și totuși, secretul de familie a ieșit la iveală cumva!

Citeste si   Trei femei din zodiac care găsesc cei mai buni bărbați

În 1977, când compania Disney intenționa să relanseze Bambi, Donnie a devenit extrem de stresat. Pe generic apărea și numele său, iar asta îl făcea să se simtă extrem de stânjenit.

“Dacă Disney îmi va face una ca asta, parcă îi și văd pe sergenți și pe căpitani scriind acasă ‘Dragă mamă, n-o să-ți vină să crezi sub comanda cărui maior sunt…'”, a povestit Dungan.

Citeste si   VIDEO - Amestecul șocant care poate să îndoaie o furculiță. Se poate face chiar în casă

Mai târziu, secretul tot s-a aflat și mai departe… Așa că, într-o bună zi, generalul l-a chemat în birou unde i s-a spus că avea să se ocupe de niște audiții.

“Ce m-ar recomanda pentru asta?”, își amintește maiorul că a întrebat. În secunda următoare, generalul și-a tras ochelarii pe vârful nasului și l-a privit fix în ochi. Apoi, a scos un dosar mare, roșu, pe care scria STRICT-SECRET, și a spus, bătându-l ușor: “Te vei ocupa de audiții! Ne-am înțeles, maior Bambi?”

Citeste si   VIDEO - Părea o simplă conductă de ventilație, însă era cu totul altceva - Ce au descoperit în interior

După ce a cunoscut faima, în copilărie, ca băiețelul cu vocea suavă, la maturitate, Dungan a primit trei medalii Inimă Purpurie și a ajuns specialist în domeniul contraspionajului, în timpul Războiului Rece. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ