Share

Un tânăr de 27 de ani, Eusebiu Rusu, din judetul Vaslui, i-a tăiat gâtul cu sticla tatălui său, Gheorghe Rusu, de 57 de ani.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, victima fiind operată de urgență la spitalul din Bârlad, având plagă tăiată cervicală cu secțiune de venă jugulară. Agresorul este cercetat deocamdată în libertate, scrie vremenoua.ro

Aseară, în jurul orelor 18.30, între tată și fiu s-a pornit un scandal, la o crâșmă din satul Odaia Bursucani, ambii fiind în stare avansată stare de ebrietate. La 112 a sunat chiar agresorul, Eusebiu Rusu, care a anunțat că tatăl său are gâtul tăiat și sângerează foarte tare. La fața locului au ajuns Ambulanța Bârlad și polițiștii criminaliști. Gheorghe Rusu a fost găsit cu o plagă la nivelul gâtului și a fost transportat la spitalul bârlădean în jurul orelor 19.30. A fost băgat în sala de operație, cu diagnosticul “Plagă tăiată regiunea latero-cervicală cu secțiune de venă jugulară“.

A fost operat de urgență, fiind internat la secția ATI Reanimare, în stare gravă, fiind protezat respirator. Starea sa este critică, dar stabilă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii criminaliști au demarat cercetările, fiul agresor, Eusebiu Rusu nefiind găsit aseară acasă. De menționat că și victima era în stare avansată de ebrietate, fiind foarte agitat, având la Compartimentul Primire Urgență o atitudine extrem de agresivă față de polițiști, la care chiar a sărit, din scaunul cu rotile, agresând oamenii legii verbal.

Deocamdată procurorul criminalist a dispus efectuarea de cercetări, pentru a se stabili împrejurările în care a fost comisă agresiunea. “Când a sunat la 112, fiul victimei a precizat că n-a vrut să-și taie tatăl ci a aruncat cu o sticlă către un alt bărbat, iar sticla l-a lovit din greșeală pe tatăl său. Se fac în prezent cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat, în vederea stabilirii încadrării juridice a faptei”, a precizat procurorul criminalist Alice Ruja.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ