Share

Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat

Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat. Cei doi tineri au ajuns la spital, cu răni serioase, iar poliţia a deschis două dosare penale pe numele bătăuşilor.

Doi tineri au ajuns duminică dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce, spun ei, au fost snopiţi în bătaie de bodyguardzii unui club din centrul oraşului. Deşi nu se cunoşteau, iar bătăile au avut loc la ore diferite, în aceeaşi noapte, ambii au încasat pumni serioşi, picioare şi spray-uri iritante în ochi.

Citeste si   4.724 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

“Acești asa ziși bodyguardzi sunt de fapt niște interlopi din Iași care colaborează cu mai multe studio-uri de videochat. Când văd o fată mai răsărită prin club, o abordează, chiar dacă e însoțită de cineva, cu scopul de a o duce să facă bani pentru ei. Asa s-a întâmplat și sâmbătă. Un bărbat a fost snopit în bătaie, pentru că a sărit în apărarea logodnicii lui, care era bruscată de un bodyguard. A fost dus jos, dar pe scări, unde nu sunt camere, l-au lovit cu un pumnal în cap, de erau să-i scoată un ochi.”, a declarat un martor pentru sursa citată.

De partea cealaltă, conducerea clubului susține că cele două scandaluri au început din cauza clienților, nicidecum a agenților de pază. În cazul ambelor incidente, victimele au depus plângere împotriva bodyguarzilor.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ