O situație uluitoare a avut loc recent la Spitalul Județean Arad

Medicii au sunat rudele unui pacient spunându-le acestora că omul ar fi murit. Însă, în realitate, acesta trăiește! Este în stare gravă, la terapie intensivă, dar în viață! Rudele după vestea medicilor au mers înainte pe la o firmă de pompe funebre, unde au plătit toate cele necesare înmormântării, deși nu aveau nevoie de așa ceva!

Nepoata omului care conform medicilor de la Spitalul Județan ar fi murit a făcut cunoscută povestea acestei gafe care a speriat o familie întreagă „I-au transmis tatălui meu condoleanțe!” „Ieri dimineață (luni), în jurul orei 6… 6 și ceva, doamna doctor David – cred că Annamaria o mai cheamă, de la Gastroenterologie l-a sunat pe tatăl meu. Fratele tatălui meu a fost internat pe această secție. Deci, doamna doctor l-a sunat pe tatăl meu să-i spună – poate nu exact cu aceste cuvinte, însă încerc să vă redau discuția cât de bine pot – că fratele lui a intrat în comă, că îi pare rău că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

I-au transmis tatălui meu condoleanțe!” „Ieri dimineață (luni), în jurul orei 6… 6 și ceva, doamna doctor David – cred că Annamaria o mai cheamă, de la Gastroenterologie l-a sunat pe tatăl meu. Fratele tatălui meu a fost internat pe această secție. Deci, doamna doctor l-a sunat pe tatăl meu să-i spună – poate nu exact cu aceste cuvinte, însă încerc să vă redau discuția cât de bine pot – că fratele lui a intrat în comă, că îi pare rău că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

I-a transmis tatălui meu condoleanțe și i-a spus că pacientul mai trebuie să rămână vreme de vreo două ore în salon, că așa sunt procedurile

Apoi i-a spus că trebuie să meargă să dea o declarație prin care să spună că nu mai e nevoie de autopsie, cunoscându-se cauzele decesului. Totodată, i-a spus că astăzi (marți), pe la ora 6, putem să mergem după el”, ne povestește nepoata bărbatului internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. „Am mers la Kuki (n.red. – firmă de pompe funebre din Arad), am plătit tot ce era de plătit, am ales tot ce era de ales. Am rezolvat tot ce trebuia să rezolvăm și ne-am întors la spital unde am aflat, cu stupoare, că fratele tatălui meu trăiește, de fapt. Am aflat că acesta este la terapie intensivă, evident, în stare gravă, dar că nu murise. Am înțeles că făcuse un stop… probabil cardio-respirator și că a fost resuscitat. Nici nu știu să vă spun cum ne simțim. Este revoltător. Este de neconceput, aș zice. Oricui povestim, prima oară pufnește în râs, apoi are o reacție de revoltă. Este incredibil”, ne-a mai povestit nepoata bărbatului declarat decedat și care de fapt era viu.

LĂSAȚI UN MESAJ