Share

DOI ieșeni au lansat i-scoala.ro, o platformă pentru elevii care se pregătesc pentru Bacalaureat

Doi ieșeni au lansat i-școala.ro, o platformă care pune la dispoziția elevilor care doresc să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat cursuri video online la disciplinele matematică, limba și literatura română, chimie, fizică, istorie, geografie și biologie.

Start-up-ul este finanțat printr-un program pe fonduri europene și își propune să devină o
o resursă complementară a sistemului de învățământ public

Inițiatorii oferă pentru 100 de elevi din familii defavorizate acces gratuit la toate cursurile. Start-up-ul se bazează pe principiul responsabilității sociale și a accesibilității tuturor elevilor, indiferent de condiția socială, la o educație solidă.

Citeste si   Românii FUG la sate pentru a SCĂPA de IZOLARE! Ioana: ”Să stai ÎNCHIS la bloc e GROAZNIC, în schimb, la curte nici nu SIMȚI că treci printr-o IZOLARE”

Cursurile sunt realizate de către profesori cu experiență în învățământ, cadre universitare
sau tineri pasionați.

”I-școala sprijină procesul de învățare al elevilor creând, cu ajutorul tehnologiei, un
mediu de învățare flexibil, interactiv și cu respect pentru diversitatea de nevoi, stiluri și ritmuri de învățare”, a spus Răzvan Timofciuc, unul dintre fondatori.

Pe lângă cursuri, platforma pune la dispoziția elevilor posibilitatea de a intra în contact cu profesorii lor pentru clarificări și suport. Cursurile respectă programa oficială a Ministerului Educației Naționale și sunt realizate într-un mod structurat și logic.

”I-școala este un produs adaptat pentru mintea digitală a generației din școli. Cursurile
sunt realizate într-o manieră atractivă, clară și concisă. Oferim posibilitatea elevilor să învețe în ritmul lor, când vor și de unde vor. Le oferim suport prin contributorii noștri care realizează cursurile și ghidaj permanent pentru a învăța eficient”, a spus Igor Rotaru, co-fondator i-școala.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ