Share

În cazul morţii lui Sabin, fiul ofiţerului SRI, anchetatorii iau în calcul şi varianta unui accident stupid. Tanarul a fost găsit mort în holul apartamentului său având un cuţit înfipt în spate. Surse ale anchetatorilor spun că nu exclud ca tânărul să fi murit după ce ar fi aruncat cuţitul în perete, iar acesta i-ar fi ricoşat apoi în spate.

Aceleaşi surse afirmă că este posibil ca tânărul să fi aruncat cuţitul în peretele din hol, existând urme în acest sens, iar apoi obiectul ascuţit să-i fi ricoşat în spate. Ulterior, tânărul ar fi căzut, iar la impactul cu podeaua cuţitul s-a fi înfipt adânc în corpul victimei.

Procurorii îşi susţin teoria după ce au descoperit că la începutul lunii octombrie tânărul ar fi cumpărat cuţitul respectiv dintr-un magazin specializat.

Totuşi, anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime, investigaţiile în acest caz fiind în desfăşurare.

Citeste si   Primarul PEDOFIL din MOGOȘEȘTI-SIRET a obținut un nou mandat! 555 de VOTURI pentru DAMIAN BUTNARIU.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, cuţitul cu care a fost înjunghiat tânărul de 18 ani în urmă cu o lună în holul apartamentului său, fusese cumpărat chiar de către el, la începutul lunii octombrie.

“A fost stabilită provenienţa celor două obiecte tăietor-înţepătoare găsite în locuinţă – un cuţit tip fluture (cu privire la care s-a stabilit că a fost dobândit de victimă cu doi ani în urmă) şi cuţitul extras din corpul victimei (bun achiziţionat de victimă dintr-un magazin specializat din Iaşi la data de 01.10.2016). A fost finalizat raportul de necropsie prin care s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat leziunilor produse de cuţitul găsit în corpul victimei, iar analizele toxicologice au infirmat prezenţa unor substanţe precum alcoolul etilic, droguri sau medicamente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Procurorii susţin că au mai multe versiuni cu care lucrează, iar “cea mai solidă ipoteză de lucru care este conturată în acest moment al cercetărilor aşteaptă să fie validată de coroborarea probelor ştiinţifice aflate încă în lucru”.

Au fost dispuse patru expertize bio-criminalistice pentru identificarea profilului ADN, precum şi mai multe percheziţii în sistem informatic cu privire la nouă dispozitive de stocare a datelor informatice, însă rapoartele ştiinţifice încă nu au putut fi finalizate din cauza volumului foarte mare al datelor necesar a fi procesate.

Citeste si   Nucleul politic Mihai Chirica-Costel Alexe vrea alianță politică pentru majorități în Consiliul Local și Consiliul Județean cu USR-PLUS și PMP

Anchetatorii au ridicat înregistrări video de la camere de supraveghere amplasate în mai multe zone ale oraşului şi au fost audiate toate persoanele din anturajul lărgit al tanarului.

Pana acum au fost intervievate aproape 400 de persoane.

Tânărul ieşean, elev la Liceul de Informatică, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort în seara de 11 noiembrie, în propriul apartament, cu un cuţit înfipt în spate, poliţiştii declanşând cercetări pentru prinderea posibilului autor ai crimei.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Sabin Şerban, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică din Iaşi, a fost găsit mort chiar de către tatăl său, care lucrează în cadrul SRI Iaşi, băiatul având un cuţit înfipt în spate.

Crima s-a petrecut în holul apartamentului din zona Alexandru cel Bun, unde tânărul locuia împreună cu părinţii săi.

Tatăl adolescentului a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, însă medicii echipajului SMURD sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, băiatul fiind deja mort.

Vecinii au declarat că au auzit zgomote pe casa scării, însă au spus că au crezut că este vorba despre nişte copii care se joacă în holul imobilului.

Tânărul ucis a fost admis primul la Liceul de Informatică din Iaşi în urmă cu trei ani, iar prietenii acestuia susţin că era sârguincios şi avea în continuare rezultate bune la învăţătură.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ