Iasi, un City Business Centre in plina dezvoltare (Iasi – CBC), este o strategie în implementare care a demarat la Iaşi odată cu dezvoltarea complexului Palas în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Iaşi.

Iasi – Amazon’s Home in Romania – City Business Centre

Hub for culture and business due to its academic output, Iasi is fostering a cozier environment than other big cities but more generous than smaller communities. Find out what it actually means to live in Iasi, while working with Amazon.

 

La Iaşi, în vecinătatea Palatului Culturii, compania a inaugurat, în 2010, primele imobile office clasa A în cadrul ansamblului urbanistic Palas.

Clădirile de birouri clasa A reprezintă o prestigioasă carte de vizită pentru companiile care acordă importanţă aparte imaginii. Localizate în zone cu mare vizibilitate şi acces facil, aceste spaţii oferă dotări, finisaje, facilităţi şi servicii la standarde internaţionale.

Cu o bogată experienţă în dezvoltarea şi operarea centrelor comerciale de tip mall, Iulius Group şi-a completat portofoliul de real estate, venind în întâmpinarea cererii de spaţii office premium destinate companiilor de top. Iulius Business Center este prima clădire de birouri clasa A pe care Iulius Group o deţine în apropierea Iulius Mall Cluj, ocupată integral de trei chiriaşi importanţi: Genpact, Office Depot şi Endava. – unitedbusinesscenter.ro

 

Consiliul Economic Consultativ – Iasi City Business Centre

Consiliul Economic Consultativ Iaşi va analiza şi oferi un aviz consultativ asupra proiectelor de hotărâre cu impact asupra mediului de afaceri iniţiate de către executivul municipalității şi care urmează a fi supuse aprobării în cadrul Consiliului Local Iaşi. De asemenea, această structură poate propune proiecte de eficientizare a relaţiei dintre municipalitate şi mediul de afaceri local, precum şi de dezvoltare a atractivităţii municipiului Iaşi pentru mediul de business. Nu în ultimul rând, Consiliul Economic Consultativ, în plen sau în mod individual (prin intermediul reprezentanţilor pentru fiecare sector de activitate economică), va aduce la cunoştinţa primarului probleme cu caracter general sau particular cu care se confruntă mediul de afaceri local, scrie Administratie.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ