Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani?

Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Nord-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media? Toaste aceste răspunsuri pot fi aflate la cursul  de Leadershipși Inovație pentru Viitor.

Cei prezenți vor găsi împreună cu antreprenori de top din Iași și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 29 mai de la ora 17:00 la Fab Lab Iași.

 

Practic, această întâlnire propune participanților un atelier de leadershipp și inovație, în carevor sta de vorbă cu Ciprian Stanescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor proaspăt întors de la World Economic Forum, cu Silvia Luican, sociolog și expert în marketing despre inovații și unelte practice în cercetarea de piață, dar și jurnaliști locali despre cum pot atrage liderii de business atenția media. Despre leadearship în tehnologie va vorbi Dan Zaharia, care vine cu peste 15 ani de experiență în retail și dezvoltare, promotor al poziționării orașelor ca și magnet pentru industria de IT & Outsourcing din România. Participarea la eveniment  este GRATUITĂ!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ