Share

Un nou zbor direct de la Aeroportul Iasi spre MUNCHEN devine operabil din vara acestui an

Cursa va fi efectuata de compania Blue Air

Incepand cu luna iunie a acestui an, locuitorii din zona Moldovei vor regasi, in orarul de zbor de la Aeroportul International Iasi, o noua posibilitate de calatorie cu avionul spre Munchen, destinatie fundamental importanta pentru mediul de afaceri.

Cursa IASI-MUNCHEN va fi efectuata de compania Bluie Air, iar primul zbor este programat in data de 15 iunie 2017.


CITEȘTE ȘI …

Mihai CHIRICA: Nu vom mai tolera ca imobilele din patrimoniul orașului să fie exploatate în condiții improprii


Noua ruta externa va avea trei frecvente pe saptamana: marti, joi si duminica, astfel:

IASI-MUNCHEN (15 iunie 2017 – 28 octombrie 2017)
0B6885 17:40 IAS – 18:45 MUC
0B6886 19:30 MUC – 22:30 IAS

Citeste si   FOCAR Covid într-unul din cele mai mari spitale din țară: 90 de angajați infectați

Ruta Iasi-Munchen completeaza seria celor sase zboruri externe directe ce vor fi lansate din baza operationala de la Iasi in aceasta vara: Glasgow, Munchen, Torino, Valencia, Milano(Bergamo) si Florenta.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe noua ruta Iasi – Munchen, beneficiind de tarife incepand de la 36.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

 

„Dinamica dezvoltarii Aeroportului International Iasi a trecut deja intr-o noua etapa si a facut posibila conectarea Iasului, a comunitatii locale si regionale, cu orase europene importante. Munchen este o destinatie extrem de solicitata de mediul de afaceri din orasul nostru si foarte importanta pentru orizontul investitiilor straine in Iasi si Moldova.

Un plus este, asadar, posibilitatea realizarii unor legaturi foarte bune cu destinatii pe care nu le putem acoperi deocamdata. In plan socio-economic, efectele introducerii rutei Iasi-Munchen, alaturi de Koln, creeaza noi premise privind dezvoltarea Iasului si a intregii Regiuni de Nord-Est. In acest moment, investitori, reprezentanti ai diverse companii germane pot calatori mai facil spre Iasi, prospecteaza zona si isi deschid afaceri aici. Multumim partenerului nostru Blue Air pentru suportul oferit si increderea ca Iasul prezinta un potential insemnat de dezvoltare”, a declarat conducerea Aeroportului International Iasi.

Numarul total al rutelor operabile de pe Aeroportul Iasi a ajuns la 23, din care 18 sunt internationale, iar cinci interne.

Citeste si   Ambasadorul SUA, la Colectiv: „Nu trebuie să uitam mesajul Corupția ucide!”

www.aeroport.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ