IT-iști și Super IT-iști

Conferința FII IT-ist are loc pe 18 mai la Facultatea de Informatică Iași pentru a face pasul „de la bun la foarte bun”. Evenimentul reunește specialiști cu impact foarte relevant din industria IT din Iași, în domenii precum Front-End, Back-End, Inteligență Artificială și Antreprenoriat.

Participarea este gratuită și toți cei interesați se pot înscrie până pe 17 mai 2019, accesând FII IT-ist, unde pot găsi mai multe informații legate de speakeri și agendă. Pentru cele mai noi detalii legate de proiect, puteți urmări pagina de facebook a evenimentului. Detalii și înscrieri

Fii IT-ist este o conferință adresată studenților cu profil tehnic pentru a facilita tranziția acestora către domeniul IT. Acest eveniment întărește atitudinea de IT-ist și pune accesnt pe capacitățile tehnice ale participanților. Evenimentul acoperă patru arii tehnice axate pe Front-End, Back-End, Inteligență Artificială și Antreprenoria. Așteptăm la acestă ediție în jur de 300 de participanți. Avem invitați în jur de 21 de speakers recunoscuți în domeniul IT”, ne transmite Ștefan Coroș, fondatorul grupului ITst.

Evenimentul este organizat de ITst, un grup de inițiativă care are ca scop construirea unei comunități de excelență în IT. Ne adresăm tinerilor pasionați, ce doresc să investească în dezvoltarea lor personală și profesională, pentru, ca ulterior, aceștia să facă pasul dinspre „bun!” spre „foarte bun”.

LĂSAȚI UN MESAJ