Share

Primarul Mihai Chirica a într-o conferință de presă, că iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie, de Ziua Națională.

În prima fază vor fi aprinse doar luminițele din zona centrală, urmând ca în aproximativ o săptămână să fie pornite și cele din restul orașului.

Suntem în plin proces de instalare a echipamentelor luminoase și a târgurilor de Crăciun. Până în momentul de față au fost instalate 536 de figurine, în zonele Centru, Alexandru cel Bun, Dacia, Păcurari, Tătărași, Nicolina, Gară, Podu Roș, Galata și Zona Industrială.

De asemenea, au fost realizate 60 de traversări luminoase noi pe șufă, amplasate pe bulevardul Independenței, strada Sărăriei, strada Anastasie Panu și strada Elena Doamna.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Pe pietonal, pe lângă tradiționalul brad de Crăciun dintre Mitropolie și Primărie, vom avea un tunel luminos, cu căsuța lui Moș Crăciun, dar și plase luminoase.

Pe 1 decembrie vom porni iluminatul festiv, în primă fază în zona centrală, iar până pe 10 decembrie le vom porni treptat în tot orașul pentru a nu intra într-un șoc energetic din cauza unei capacități mari de consum, dar ne referim și la posibilitatea fizică de a branșa aceste echipamente. Deconectarea va începe după Sărbători, după 7 ianuarie.

Zona Centrală va mai rămâne ornată și pentru sărbătoarea de 24 ianuarie”, a afirmat primarul.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Acesta a adăugat că până la sfârșitul lunii vor mai fi montate 44 de figurine în zonele Centru, Podu Roș și Tătărași și vor fi ornate cu lumini fântânile din Piața Unirii.

În acest an pentru târgurile de sărbători vor fi amenajate 59 de căsuțe. Din numărul total, 20 vor fi amplasate în zona Bisericii Trei Ierarhi, 9 în zona Mitropoliei și 20 în Piața Unirii.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ