Share

Remanierea gândită de DRAGNEA nu a ținut din nou de interesele Iașului. Este încă o palmă pe obrazul liderului PSD Iași, Maricel POPA

“Am susținut astăzi o declarație de presă în care am prezentat activitatea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale din lunile în care am coordonat această structură.

Cele două scheme de ajutor de stat care aduc în industria de IT&C peste 150 de milioane de euro, proiectele prin care construim infrastructura națională de broadband în zonele defavorizate și apelurile de proiecte lansate în vederea digitalizării relației dintre cetățean și administrația publică sunt doar câteva din realizările trecute astăzi în revistă, realizări ce mă fac să spun că las în urmă un minister „la cheie” pentru succesorul meu.

Mai mult, în cadrul acestei declarații de presă i-am încurajat pe colegii din celelalte ministere să continue demersurile făcute împreună cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și să depună proiecte în cadrul acelor apeluri care au ca obiectiv aducerea relației cetățean-autoritate publică la un click distanță.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru munca în echipă și le urez mult succes în continuare!” a transmis Cojocaru pe facebook.

Situația în sine este de fapt o palmă dată lui Maricel POPA – Președintele PSD Iași care a garantat pentru Bogdan COJOCARU și cu care Popa se mândrea în toate direcțiile.

Totodată această mutare a lui Dragnea indică fără putere de tăgadă care este poziția actuală a Iașului în raport cu centrul de putere exercitat de PSD.

Citeste si   Încă 1.770 de DOZE se distribuie către 10 centre de VACCINARE din IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ