Share

Iașul a fost gazda unui festival unde  pasionații de rock s-au putut bucura de artiștii momentului 

Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever. Festivalul Rocanotherworld 2019 a avut loc în perioada 20-23 iunie și s-a  desfășurat în 2 locații din Iași: deja emblematica Pârtie de Schi și Parcul Expoziției din Copou. Pe parcursul celor patru zile, au avut loc  workshopuri, instalații de artă, zone de relaxare, activități creative și recreative, zonă de Street Food și 3 scene de muzică.

Conceptul Rocanotherworld și valorile promovate în acest an au fost: Fii Curios. Fii Diferit. Fii pentru Alții. Fondurile s-au redistribuit spre Cauza Rocanotherworld.

Cauza de anul acesta este Pârtia de Schi, un spațiu care găzduiește neobosit evenimente an de an. Împreună cu aPunct (un studio local de arhitectură) s-a creat un plan de revitalizare a zonei, astfel încât să se transforme acest loc într-o oază, o locație alternativă de petrecere a timpului liber.

În demersul atingerii obiectivului ediției din 2019 a festivalului Rocanotherworld  s-a alăturat Kaufland Romania, care a  ajutat la  crearea acestui spațiu necesar și mult dorit pentru orașul Iași și comunitatea sa.

Printre artiștii care au performat  s-au numărat: Amalia Gaita, Ana Coman, Argatu’ & Moș Martin, Cardinal, CRIZE, Days of Confusion, Dilimanjaro, EYEDROPS, Les Elephants Bizarres, Lucia, Moon Museum, Moonlight Breakfast, Mr.jurjak, NEXT EX, NoruNegru, Rockabella, Sebastian Burneci, STEMA, Tourette Roulette, The Mono Jacks.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ