Share

Adina Gîrjan este noul subprefect al județului Iași

Adina Gîrjan, manager public în cadrul Instituției Prefectului – Județul Iași a fost nominalizată pentru funcția de subprefect printr-o decizie luată în ședința de Guvern de pe data de 21 mai 2020. Nominalizarea va deveni oficială din momentul publicării deciziei în Monitorul Oficial al României.

Adina Gîrjan va ocupa cel de-al doilea post de subprefect, cealaltă funcție similară fiind exercitată de Marian Tuduran

Aceasta a fost consilier asistent și a urcat în funcție până la cea de manager public. De câteva luni  ocupa şi un post în cadrul Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale a Asigurărilor în Sănătate din judeţul Iaşi.

Citeste si   Maricel POPA, președintele PSD Iași: 1 milion de FAMILII vor beneficia de racordare GRATUITĂ la rețeaua de GAZE!

Adina Gîrjan este absolventă de sociologie-politologie la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, promoția 2001, după care a urmat un master cu specializarea Sisteme și politici publice locale în cadrul aceleiași universități. După terminarea studiilor universitare a urmat cariera sa de profesionist în administrația publică ieșeană.

Mă bucură decizia Guvernului de a o numi pe Adina Gîrjan în funcția de subprefect al județului Iași pentru că voi face echipă cu o persoană de o integritate și un profesionalism de netăgăduit. Sunt sigur că activitatea în slujba cetățenilor pe care o desfășurăm în Prefectură va avea numai de câștigat în urma acestei numiri”, Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

Citeste si   IAȘUL va avea un nou Institut REGIONAL de Boli Cardiovasculare la MIROSLAVA! Dan NIȚĂ: ”Acest OBIECTIV va genera INTERES”

Manager public și tehocrat în cadrul Instituției Prefectului – Județul Iași, Adina Gîrjan lucrează în cadrul instituției din anul 2004. A efectuat stagii de specializare precum cele de manager public, servicii publice ale UE, management strategic, management de proiect, formator, auditor intern pentru sisteme de management al calității, evaluator de proiecte, expert în accesarea fondurilor structurale și coeziune 2014-2020, perfecționare în achiziții publice, control managerial intern, public speaking și prezentări moderne, responsabil protecția datelor cu caracter personal. De asemenea, în perioada 2008-2009 a urmat un stagiu în cadrul reprezentanței West Midlands in Europe (Bruxelles) în afaceri europene.

Citeste si   VIDEO l Fără PARADĂ militară și fără PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ la IAȘI

Share

LĂSAȚI UN MESAJ