Share

Marian ȘerbescuAstăzi a fost una dintre cele mai importante zile din viața mea. Am fost învestit în funcția de prefect al județului Iași. Sunt onorat de încrederea și susținerea Guvernului României pentru ocuparea celei mai înalte funcții de demnitate publică de la nivel județean

Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, iar cei care mă cunosc știu asta

Acum urmează să demonstrez și ieșenilor că sunt un om de cuvânt, un om ale cărui obiective se pliază pe așteptările lor.

Afirm astăzi cu tărie că voi face tot ceea ce este posibil, în spiritul legalității și al responsabilității, pentru a îndeplini obiectivele stabilite de Guvernul României prin programul de guvernare și aprobate de majoritatea parlamentară.

Vă asigur că îmi voi desfășura activitatea după un set de principii și valori absolut necesar funcției de prefect. Nu ascund faptul că intenționez să mă implic activ în proiectele comunităților locale.

Este un crez al meu că bunăstarea cetățenilor pleacă în primul rând de la autoritățile locale. Intenționez să fiu alături de primari în tot ceea ce înseamnă proiecte de dezvoltare și să realizez acea punte de legătură absolut necesară între ei și Guvernul României, pe de o parte, dar și între Guvern și cetățean, pe de altă parte.

Vreau să subliniez principiile după care, prin lege, se ghidează activitatea prefectului: respectarea legii, imparțialitate, obiectivitate, transparență, eficiență, responsabilitate, orientare către cetățean. Acestea vor fi regulile după care îmi voi desfășura activitatea eu, angajații Instituției Prefectului, dar și instituțiile deconcentrate aflate în coordonarea prefectului.


CITEȘTE ȘI …

Hans Klemm a ajuns la Botoșani. A discutat cu mediul politico-administrativ și economic local


Marian Serbescu l-a inlocuit in functie pe Marian Grigoras. Acesta a condus Prefectura judetului Iasi in perioada februarie 2016- martie 2017. Marian Grigoras se va intoarce pe un post de executie in cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ