PSD Iași nu înseamnă nimic la nivel național

Că Iașul a dispărut cu totul de pe radarul politic al conducerii PSD nu mai era de mult un secret pentru nimeni.

Cu toate acestea, aparențele s-au păstrat întotdeauna. Faptul că Dragnea a renunțat la aparențe înseamnă că pentru actualii reprezentanți ai PSD IAȘI nu mai merită păstrate nici măcar aparențele.

Gruparea compusă din Nichita – Popa și Stanciu nu face nici cât o ceapă degerată la București!

Vina principală o poartă Nichita.

Actuala față a PSD Iași este creația lui Gheorghe NICHITA. Impotența sa politică a generat o filială politică care se află în clasamentul pe Moldova după VASLUI ȘI BOTOȘANI!

În aceste condiții, ce să mai discutăm despre poziția social-democraților ieșeni în clasamentul național?

PSD-iștii ieșeni care reprezintă astăzi IAȘUL sunt de tot râsul! Nici măcar bărbați nu se pot numi!

Sunt masă de manevră. Act de prezență. Buni pentru încărcat oameni în autocar și bătut din palme la congresul PSD!

Decât așa reprezentanți politici, mai bine și-ar da demisia în grup! Dar sunt atât de josnici încât au tupeu să vină la Iași și să pozeze în figuri politice, deși ei sunt sub masă la București!

Chirica la televiziunea SRI TV. Un proiect media certat cu legea

În timpul congresului PSD, Chirica și-a aranjat intrarea în direct la Realitatea TV. Firește că a ales să facă un circ de nedescris la adresa lui Dragnea și a Vioricăi Dăncilă.

Chirica este complet inconștient! El are o responsabilitate față de ieșeni. Una enormă. Ziua de luni îl înfățișează guvernului României ca un opozant direct! Pentru ce?

Cine plătește factura dizidentului politic Chirica?

Ieșenii!

Chirica ar trebui să mai tacă din gură! El nu mai este mebru al PSD. Pentru ce îl interesează cum mai este perceput Dragnea în PSD? Oricum Dragnea nu i-a arătat niciodată nici cel mai mic interes.

În schimb Chirica, izolat complet din punct de vedere administrativ face foarte mult rău Iașului.

Iar ieșenii la un moment dat vor realiza acest lucru și îi vor cere demisia lui Chirica dacă va continua acest demers populist!

Cu ce ne ajută pe noi opoziția lui Chirica la adresa Guvernului? Nouă ne trebuie un prieten al guvernului care să atragă fonduri pentru ca Iașul să se dezvolte!

Oricum nu schimbă cu nimic situația din România faptul că Iașul face opoziție Guvernului!

Oare nu mai înțelegem nimic? Ce câștigăm noi ieșenii de pe urma acestei opoziții în care ne-a băgat Primarul Chirica? Schimbăm legile justiției? Luptăm pentru democrație?

Pe bune?

În condițiile în care noi suntem complet izolați din punct de vedere economic ne permitem să dăm lecții de democrație Bucureștiului?

Dragnea, vis general

Discursul lui Dragnea a demonstrat pe deplin faptul că omul visează cu ochii deschiși!

Omul a avut un discurs desprins din anii ’60. Prima vizită a lui Ceaușescu când a preuat conducerea a fost la Securitate. Acestora le-a transmis: “Cu voi, nu cu fosilele din universități voi construi viitorul”.

Dragnea însă vrea să reconstruiască țara cu organizația de femei a PSD și cu 10 lachei din sudul României! Mandea fiind unul dintre ei în fruntea comisiei de anchetă a SRI! Cum se gândesc ei că vreodată SRI va avea nevoie de măcar un buget aprobat de Parlament?

Firește că SRI are nevoie de o imagine și de aparențe!

Dar ca să ne imaginăm că un serviciu secret are nevoie de bani aprobați, trebuie să fim copii.

O informație strict confidențială ar trebui să fie aprobată de Parlament! Asta în condițiile în care o banală firmă poate să obțină informații primordiale plătite la o cafea.

Că a mai discutat Dragnea cu două ambasade din est, asta nu îi dă prerogativele necesare realizării Mărețului Vis al României!

Dragnea a atacat SRI și SIE. Asta nu în condițiile în care ar fi avut de partea lui 50% + 1 dintre ofițeri! Da, se vorbește că mai mult de 51% dintre ofițerii activi de informații ai României nu mai au încredere în actuala conducere! 

Și ce-i cu asta?

Fiecare este nevoit să lucreze pentru actualul sistem! Se știe că este o munca de pe urma căreia România nu beneficiază! Dar ce alternativă există? 20 de ani de pușcărie pentru trădare națională?

Dragnea i-a atacat pe americani pe moneda lor proprie. Le-a dat peste nas cu “rule of justice” și le-a periclitat interesele în România inclusiv pe vânzările de armament. Nu vrea să le mai dea 1 miliard de dolari pe armament. A greșit fundamental!

Dragnea vrea parteneriat cu China! O Chină care tocmai a decretat legea Președinției până la moarte!

Dragnea va plăti prețul prostiei!

Ce aliați are Dragnea? Nedeclarați?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ