Cea de-a XVII-a ediție a Sărbătorilor Iașului începe marți, 9 octombrie și se încheie peste 8 zile, pe 15 octombrie, cu un super concert și foc de artificii la Palatul Culturii!

Târgul de Toamnă are loc în perioada 10 – 15 octombrie, în zona din spatele Halei Centrale. Parcul de Distracții va fi situat la Ștrandul Municipal din zona Cicoarei.

Pe 11, 12 și 13 octombrie vor avea loc spectacole de muzică populară în cartierele Tătărași, Nicolina și Alexandru cel Bun.

Citeste si   Bărbat din CIUREA condamnat pentru tentativă de FURT

Manifestările religioase încep pe 11 octombrie, la ora 6.30 dimineața. Procesiune cu Moaștele Sf. Cuvioase Parascheva.

Pe 12 octombrie are loc Pelerinajul „Calea Sfinților”, iar a doua zi se sfințește Biserica „Sf. Iulian din Tars”, din Campusul Tudor Vladimirescu.

Pe 14 octombrie, credincioșii sunt invitațiu la Hramul Sf. Cuvioase Parascheva, urmată de Masa Pelerinilor. Seara Valorilor va fi organizată pe 14 octombrie, la Primăria Municipiului Iași.

Citeste si   Oenologi din cadrul USAMV Iași participă la PRIMUL CONCURS internațional de VINURI organizat online

Pentru super concertul care va încheia Zilele Iașului Primaria Municipiului Iași a trimis scrisori de intenție mai multor artiști, pana acum au raspuns pozitiv la propunerea administratiei ieșene Compact, Holograf, Iris și artista Nicoleta Nuca.

În cazul in care vor fi de acord sunt așteptați sa concerteze la Iași și Andra, Loredana și Delia.

Citeste si   Șapte SFATURI pentru a PRELUNGI viața FRIGIDERULUI tău

Alaturi de aceștia vor urca pe scenă și artiști ieșeni precum Diana Prepeliță, Alexia și Matei  și alții. După superconcert, care nu va depași ora 23:00, ieșenii participanți vor putea urmari un minunat foc de artificii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ