Share

România va marca în acest decembrie 30 de ani de la Revoluţie, moment de cumpănă pentru neamul nostru îndelung supus dictaturii comuniste

Preţul pentru câştigarea libertăţii şi democraţiei a fost plătit cu sânge de către românii care au ieşit în stradă, printre aceştia aflându-se şi ieşeni curajoşi.

Pentru a cinsti memoria celor ucişi pe baricadele Revoluţiei, dar şi a exprima recunoştinţă revoluţionarilor care au supravieţuit acelor zile, sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 12.00, în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu va fi organizată o Şedinţă solemnă a Consiliului Local Municipal, eveniment care va avea loc în prezenţa revoluţionarilor ieşeni care s-au opus regimului comunist totalitar în zilele de 14 şi 22 decembrie 1989. Cu această ocazie primarul MIhai Chirica va face publică o Proclamaţie special dedicată marcării a 30 de ani de la Revoluţia Română.

Citeste si   O treime dintre ANGAJAȚII din mediul URBAN au simțit că ANGAJATORUL s-a apropiat de ei în perioada PANDEMIEI

De asemenea, duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 9.00, în Catedrala Mitropolitană, Înaltpreasfinţia Sa Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va oficia Sfânta Liturghie, în cadrul căreia se vor rosti rugăciuni întru pomenirea eroilor Revoluţiei. După aceasta, se va merge în procesiune către Troița din Piața Palatului Culturii, unde, începând cu ora 12.00, vor avea loc manifestările dedicate Revoluției Române din 1989.

Citeste si   VIDEO l Conducerea PSD exclude posibilitatea unei ÎNFRÂNGERI la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ