Share

Iaşiul poate redeveni pol industrial: Comuna Leţcani vine cu un teren de 18 hectare pentru o investiţie de 4 mil. euro

Oraşul Iaşi, care în trecut era un pol industrial important, cu 50.000 de angajaţi în fabrici, încearcă să redevină atractiv cu ajutorul unor investiţii în parcuri industriale, un nou proiect de 4 mil. euro urmând să înceapă în comuna Leţcani, acolo unde există deja un alt parc industrial. Cel mai mare parc din judeţ este localizat în comuna Miroslava.

„Investiţia în parcul industrial va fi realizată la început din resursele consiliului judeţean. Având în vedere că nu mai există posibilitatea de finanţare totală a parcurilor industriale din fonduri europene, vom încerca să beneficiem de fonduri pen­tru anumite părţi din proiect, cum ar fi spre exemplu reali­zarea sediului administrativ“, a spus Laurenţiu Rădulescu, administratorul parcului industrial Iaşi, informează ZF Construcții și Imobiliare.

 

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ