Share

Consiliul Județean Iași, prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor, a semnat contractul subsecvent privind activitatea de deszăpezire a drumurilor județene în perioada 1 noiembrie 2019- 15 martie 2020

Contractul subsecvent a fost încheiat cu asocierea formată din firmele SC Eky Route SRL, SC Enviro Construct SRL şi SC Florconstruct SRL, în baza acordului cadru aferent perioadei 2018-2020. Pentru ca utilajele de deszăpezire să poată înterveni pe drumurile județene, în fiecare sezon este necesară încheierea unui astfel de document.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

În cazul unor atenționări meteorologice, emise de Administrația Națională de Meteorologie, care impun intervenția utilajelor de deszăpezire pe drumurile județene, contractul subsecvent se poate prelungi, în perioada de valabilitate a acordului cadru, strict pentru intervalul necesar eliminării efectelor fenomenelor meteorologice.

Valoarea acestui contract subsecvent este de 7.596.628,23 lei ( inclusiv TVA).

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Pe drumurile administrate de C.J. Iași se va acţiona cu 22 de autobasculante dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant, zece autogredere, şase autofreze, opt încărcătoare frontale şi o automacara. Pentru ca firmele să poată interveni prompt în teritoriu, și anul acesta vor fi organizate trei baze în localitățile Iaşi, Târgu Frumos şi Paşcani, două baze secundare la Grajduri şi Cotnari şi trei puncte de sprijin la Vlădeni, Ţibăneşti şi Răducăneni.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Toate utilajele vor fi dotate cu sisteme de localizare GPS, iar participanții la trafic vor putea urmări on-line, pe site-ul Consiliului Judeţean, starea drumurilor şi stadiul intervenţiilor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ