Share

Pe lista miniștrilor propuși de Ludovic Orban, la conducerea Ministerului Culturii a fost nominalizat ieșeanul Liviu BRĂTESCU 

Liviu BRĂTESCU este om politic, doctor în istorie, cercetător ştiinţific la Academia Română Filiala Iaşi, la Institutul de Istorie „A.D.Xenopol” și la Catedra de Istorie Modernă a României.

Brătescu se regăsește pe lista miniștrilor propuși de Președintele PNL, pentru funcția de Ministru al Culturii.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cine poate vota și cine NU are dreptul să participe la vot. Sancțiuni aspre

Contactat telefonic de către reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași acesta a declarat: „Momentan suntem în faza următorului moment politic, și anume acel moment în care Președintele partidului Ludovic Orban, desemnat Premierul României, face eforturi pentru a aduna cât mai multe voturi, astfel încât echipa guvernamentală pe care domnia sa o pregătește să obțină votul de încredere din partea Parlamentului.

Citeste si   Interviu în exclusivitate la Realitatea Plus - Omul cheie care ştie cine le dădea ordine foştilor şefi din servicii Florian Coldea şi George Maior rupe tăcerea - VEZI LIVE

Faptul că a apărut pe surse, într-o listă de membrii ai cabinetului Ludovic Orban și numele meu, pentru portofoliul culturii nu face decât să mă onoreze. Este o expresie a muncii pe care am făcut-o cu colegii mei din Comisia Națională de Cultură „Culte și Minorități”  în ultimul timp, alături de care am pregătit și un program de guvernare pe acest domeniu. În acest moment suntem în faza de informare, în zilele următoare urmează validarea informațiilor și desemnarea clară a Ministrului Culturii”.

Citeste si   Românii din Ungaria care vin în țară pentru alegerile locale se pot reîntoarce fără restricții

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ