Un tânăr de 29 de ani din Iași a fost carbonizat după ce mașina în care se afla s-a rostogolit pe sosea și a luat foc

Un autoturism Dacia Logan se deplasa dinspre Stefanesti spre Botosani, iar la iesire din Stefanesti, conducatorul auto, a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit pe sosea. Masina a luat foc, iar mai apoi s-a izbit intr-un copac, ajungand intr-un final pe mijlocul drumului.

Un barbat aflat pe un deal a vazut cum masina zbura practic prin aer si a sunat la 112. La fata locului au ajuns imediat pompieri, politisti si medici, insa acestia nu au putut face nimic pentru conducatorul auto, care a ramas blocat in masina, fiind carbonizat pe scaun.

Cand am ajuns la fata locului autoturismul ardea in totalitate, iar persoana era carbonizata. Am actionat pentru stingerea autoturismului.”, a declarat plt. maj. Marian Rumelea, Garda II Stefanesti.

Autoturismul apartine unei persoane de 56 de ani, din Iasi, insa la volan se afla o persoana mai tanara.

Polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul care a sfârșit în mod cumplit pe drumul Botoșani-Ștefănești. Acesta se numește Ionuț Solomon, de 29 de ani, din Iași. Mașina la volanul căreia se afla în momentul în care a intrat într-un copac era a socrului său. Tânărul se îndrepta spre Iași când a făcut accident.

LĂSAȚI UN MESAJ