Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit un autoturism marca Peugeot 306 ale cărui numere de înmatriculare erau expirate din luna noiembrie 2016, iar şoferul deţinea un permis de conducere necorespunzător.

În data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în trafic pentru control, în localitatea Mânzăteşti, un autoturism marca Peugeot 306, cu numere de înmatriculare provizorii.

Autoturismului era condus de cetăţeanul român Mihai C., de 53 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat permisul de conducere valabil pentru categoria Tr (tractor, mașini și utilaje autopropulsate agricole, forestiere sau pentru lucrări). În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului erau expirate din luna noiembrie 2016, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autoturisme.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Citeste si   46.750.000 de LEI de la bugetul NAȚIONAL, pentru un număr de 37.532 RENTIERI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ