Share

Un iesean trebuie sa plateasca 11 amenzi de rovinieta, desi n-ar avea nici masina, nici permis!

Asta i se intampla unui barbat din Iasi, care s-a trezit acasa cu o instiintare care l-a lasat mut! Ar fi condus tocmai in judetul Brasov, fara sa aiba rovinieta.

Mai sa cada din picioare cand a primit vestea! Ieseanul este bun de plata pentru ca ar fi circulat cu masina fara rovinieta, stirilekanald.ro.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Doar ca el sustine ca … n-are permis!

“Am primit aceste amenzi pe care le am aici, Scrie 11 amenzi auto. Dar n-am avut niciodata nici masina, nicio ora de condus”, spun pagubitul Nici n-ar fi putut avea permis de conducere. Barbatul are un dosar de handicap , fiind epileptic dintotdeauna. Unde mai pui ca in brasov n-a ajuns nici macar cu trenul vreodata. “Niciodata n am fost in judetul Brasov. Ori e o greseala, ori s-au folosit de datele mele personale”, mai spune el. Greseala sau nu, de la instiintarea primita, necazurile omului s-au tinut lant “Mi s-a pus poprire pe salariu, din 19 milioane cat am avut, mai am 300 lei”, explica Ciprian Degeaba a fost omul la institutiile statului. Fiecare bugetar i-a raspuns ferm: “Mi s-a spus sa platesc!”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ