Un iesean trebuie sa plateasca 11 amenzi de rovinieta, desi n-ar avea nici masina, nici permis!

Asta i se intampla unui barbat din Iasi, care s-a trezit acasa cu o instiintare care l-a lasat mut! Ar fi condus tocmai in judetul Brasov, fara sa aiba rovinieta.

Mai sa cada din picioare cand a primit vestea! Ieseanul este bun de plata pentru ca ar fi circulat cu masina fara rovinieta, stirilekanald.ro.

Doar ca el sustine ca … n-are permis!

“Am primit aceste amenzi pe care le am aici, Scrie 11 amenzi auto. Dar n-am avut niciodata nici masina, nicio ora de condus”, spun pagubitul Nici n-ar fi putut avea permis de conducere. Barbatul are un dosar de handicap , fiind epileptic dintotdeauna. Unde mai pui ca in brasov n-a ajuns nici macar cu trenul vreodata. “Niciodata n am fost in judetul Brasov. Ori e o greseala, ori s-au folosit de datele mele personale”, mai spune el. Greseala sau nu, de la instiintarea primita, necazurile omului s-au tinut lant “Mi s-a pus poprire pe salariu, din 19 milioane cat am avut, mai am 300 lei”, explica Ciprian Degeaba a fost omul la institutiile statului. Fiecare bugetar i-a raspuns ferm: “Mi s-a spus sa platesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ