Share

Un student din Iași merge la facultate cu permisiunea judecătorilor, pentru că este arestat la domiciliu pentru trafic de droguri. Tânărul este nevoit să ceară permisiunea magistraților pentru a ieși din casă. El riscă să fie arestat preventiv, în cazul în care rămâne blocat în trafic și nu respectă programul stabilit de instanță.

Românul care riscă să fie arestat dacă rămâne blocat în trafic

Un tânăr student din Iași, inculpat într-un dosar de trafic de droguri, poate merge la cursuri doar cu permisiunea judecătorilor.

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Însă el trebuie să fie atent și cât stă în trafic. Daniel Stavarachi este arestat la domiciliu într-un dosar în care este cercetat pentru trafic de droguri şi a fost nevoit să ceară permisiunea judecătorilor pentru a ieşi din casă.

După un calcul riguros, magistraţii au stabilit zilele şi intervalele orare în care el poate ieşi din casă, luând în calcul orarul de la facultate.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020

Studentul va trebui să programul stabilit de instanţă, altminteri, conform legislaţiei penale, arestul la domiciliu îi poate fi înlocuit cu arestul preventiv.

Daniel Stavarachi este unul dintre inculpaţii cercetaţi de DIICOT pentru că au vândut substanţe halucinogene cunoscute sub numele de „etnobotanice“.

De la aceştia, sute de tineri din Iaşi, mulţi dintre ei liceeni, ar fi achiziţionat stupefiante. Reţeaua era numeroasă şi era alcătuită din două grupări ce acţionau în Iaşi, Podu Iloaiei şi Bârlad. Anchetatorii au mai arătat că numărul clienţilor era de „ordinul sutelor“, în special tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani.

Citeste si   Tusimul din Judetul Iași este în continuă scădere

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ