Share

Ieșeni cercetați sub control judiciar pentru furt

Doi tineri sunt cercetați sub control judiciar, după ce, ajutați de alți doi tineri, au furat dintr-o locuință obiecte în valoare de peste 27.000 lei.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani Iași, un altul de 19 ani din comuna Prisăcani și un tânăr, de 18 ani, din comuna Bârnova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuință. Totodată, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Prisăcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tăinuire.

Citeste si   Activități de vară pentru copiii din 8 sate din județele Iași și Vaslui

”Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., cei trei tineri, bănuiți de furt calificat, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, aparținând unei femei, din comuna Prisăcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 27.900 de lei.

Citeste si   Noi probleme cu SPITALUL mobil - AMENDĂ de 60.000 lei! Maricel POPA: ”Suntem în perioada de CONTESTARE”

Ulterior, cu ajutorul tânărului bănuit de tăinuire, aceștia ar fi transportat și valorificat o parte din bunuri, pe raza mun. Iași”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 26 de ani, bănuit de furt calificat și cel de 23 de ani, bănuit de tăinuire, au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. 

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

În cursul zilei de ieri, cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni și Judecătoriei Răducăneni, instanță care a dispus plasarea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ