Share

Chirica la Misiunea Economică Afaceri.ro Texas 2018

Începând de astăzi, și până pe 17 martie, împreună cu o delegație de oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic din Iași voi avea o serie de întrevederi importante cu reprezentanți ai instituțiilor și companiilor din statul american Texas. Întreaga suită de evenimente și întâlniri este inclusă în cadrul Misiunii Economice Afaceri.ro Texas 2018.

Înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas

Cel mai important moment va fi acela în care, miercuri, împreună cu omologul meu din Houston, Sylvester Turner, voi semna acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas, eveniment care va avea loc la Primăria din Houston. Ulterior, voi avea programată o vizită la compania de transport public Metro și la Anderson Hospital.

Chirica menționează ca va mai avea o întâlnire cu șefii Camerei de Comerț din Austin și va participa la un important festival de muzică și arte, South by Southwest Festival, iar seara se va întâlni cu membrii comunității românești.

Citeste si   Maricel POPA, acuzații GRAVE la adresa lui Costel ALEXE. M.P: ”Ca DEPUTAT, nu a făcut nimic pentru IEȘENI, iar ca MINISTRU, nici atât”

Un ultim detaliu de maximă importanță pentru ieșeni: “Vineri, voi avea o întrevedere cu guvernatorul statului Texas, Gregory Wayne Abbott, urmând ca ziua să se finalizeze cu o serie de întâlniri de afaceri și profesionale” a ținut să mai precizeze administratorul orașului.

În timp ce administratorul orașului este plecat în Texas, Iașul este îngropat în noroaie

Absolut toate cartierele Iașului se confruntă cu această problemă nedemnă pentru un oraș de talia Iașului. Din păcate însă executivul Primăriei Iași nu îndrăznește să pomenească nimic despre această problemă. Iașul arată precum un sat izolat iar conducerea primăriei este extrem de preocupată de evenimente externe și înfrățiri.

Citeste si   PERSOANE cercetate pentru CONDUCEREA unui AUTOVEHICUL sub influența ALCOOLULUI

Înfrățiri de pe urma cărora din anii 90 până astăzi ieșenii nu au avut nici un fel de avantaje.

Ieșenii însă sunt obligați să accepte un primar care alte orice fel de preocupări mai puțin administrative.

Deși a fost votat de către ieșeni pentru a administra acest oraș, Chirica luptă pentru democrație în PSD, are grija lui Dragnea, are grija Vioricăi Dăncilă și mai nou se ocupă cu tocatul bugetului local pe deplasări peste ocean iar Iașul a rămas un sat fără câini.

Citeste si   Persoane REȚINUTE pentru conducerea unui vehicul FĂRĂ permis de conducere sau cu permisul REȚINUT

Rezultatele se văd cu ochiul liber.

Zi de zi ieșenii sunt nevoiți să lupte cu mizeria și noroaiele din cartiere. Străzi pline de gropi și gropi pline de apă.

Orașul arată deplorabil! O imagine generală tristă și deprimantă!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ