După cazul tragic al ieşeanului mort în urma unei lovituri cauzate de un panou publicitar iată că a venit rândul unei ieşence să sufere de pe urma neglijenţei autorităţilor locale.

Domnule CHIRICA, dacă aveţi de gând să o ţineţi tot aşa şi în 2017, atunci pregătiţi-vă DEMISIA, pentru că va deveni un subiect pe agenda publică a IAŞULUI!

IEŞENI MORŢI ŞI RĂNIŢI DE PE URMA NEGLIJENŢEI ŞI CORUPŢIEI DIN PRIMĂRIA IAŞI! CUM E POSIBIL AŞA CEVA DOMNULE PRIMAR MIHAI CHIRICA?

Bărbatul din Iasi, lovit de un panou publicitar luat de vant, a murit la spital

O ieseanca a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacata de 15 caini in zona Ciric!

Corpul de control al Primarului nu îşi face treaba

Reglementarea formelor de exprimare a serviciilor de publicitate externă pe raza municipiului intră în atribuţiile Primăriei. Primăria Iaşi are chiar un serviciu dedicat publicităţii stradale.

Peste activitatea acestora, teoretic trebuie să se suprapună ca formă de verificare suplimentară şi atribuţiile Corpului de control al Primarului.

Însă practica demonstrează că ambele servicii ale Primăriei Iaşi sunt ineficient operate şi organizate.

A murit un om şi absolut nimic nu s-a întâmplat.

barbatul-din-iasi-lovit-de-un-panou-publicitar-pe-strada-a-murit-la-spital

Au mai trecut două săptămâni şi un nou eveniment tragic loveşte Iaşul.

În decursul zilei de ieri o ieşeancă a fost sfâşiată pe raza municipiului. Din nou se instalează tăcerea. Primarului de Iaşi agreează doar evenimentele pozitive. Şi din moment ce în apariţiile publice la Primăria Iaşi s-a instalat o nouă practică, iată că tăcerea este absolută!

Nu cunoaşteţi această nouă practică?

Comunicarea publică la Primăria Iaşi este atributul exclusiv al Primarului Chirica! Directorii, viceprimarii şi fireşte restul personalului au INTERZIS la apariţiile publice şi comunicarea cu presa!

mihai-chirica-1

În atare condiţii “TRANSPARENŢA” Primăriei în raport cu cetăţenii este TOTALĂ!

Ieşenii mor, ieşenii sunt sfâşiaţi de haitele de câini care umblă nestingherite pe străzile Iaşului şi PRIMĂRIA TACE!

Zona Cetăţuia, la fel ca multe alte zone ale oraşului a devenit complet nesigură tot din acest punct de vedere. O tragedie se poate produce oricând şi Primăria nu face absolut nimic pentru siguranţa ieşenilor!

Normal, Chirica este ocupat cu recepţiile şi cocktail-urile prin oraş! Când să îi mai rămână timp şi pentru munca?

Domnule Chirica lăsaţi exerciţiile de imagine şi apucaţi-vă serios de muncă! Altfel, pregătiţi-vă DEMISIA! Ieşenii suferă de pe urma incompetenţei şi incompetenţilor pe care îi favorizaţi la Primăria Iaşi!

Oferiţi posturi publice la schimb în trocurile politice pe care le realizaţi! Dar conştientizaţi faptul că aţi devenit vinovat moral pentru tragedia petrecută cu această femeie în clipa în care aţi adus la SALUBRIS IAŞI un neprofesionist pe postul de Director Adjunct? Şi aţi făcut această mutare EXCLUSIV pentru a vă acoperi COSTURILE POLITICE! Vasile Câtea, noul director adjunct al SC Salubris

s604x0_vasile_catea

L-aţi adus pe secretarul PSD Iaşi, Vasile Câtea, anul trecut pe 1 decembrie la SALUBRIS. Pentru a vă consolida poziţia în interiorul Partidului din care faceţi parte!

Iată că a trecut un an şi incompetenţa şi-a produs efectele! UN AN! Iată efectele deciziilor dumneavoastră DOMNULE CHIRICA! Credeţi că veţi scăpa de RĂSPUNDERE? Puteţi fugi de răspunderea acestor decizii care au produs efecte deosebit de grave! Dar nu veţi scăpa! Veţi răspunde în solidar, cu viitorul deputat VASILE CÂTEA! 

De ce nu aţi adus pe 1 decembrie 2015 un specialist la Salubris? O persoană cu pregătire în domeniu, care să gestioneze corespunzător problema câinilor fără stăpân?

Să nu credeţi că aceste întrebări vor dispărea de la sine domnule Chirica. Ele de abia sunt formulate!

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ