Share

Organizațiile și grupurile de inițiativă din Iași au înscris 25 de proiecte, 25 de idei despre cum poți colora Iașul în nuanțe mai voioase. Atât înotătorii, cât și ambasadorii au sarcina de a transpune ideea cu care rezonează în planul realității.

Echipa de înotători poată să aibă între 1 și 6 membri, care vor înota pe 1 iulie la Ștrandul Municipal Iași. Până în ziua desfășurării evenimentului, înotătorii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cauzele pe care le susțin. Obiectivul minim de strângere de fonduri este de 3.000 lei pentru echipa ONG-ului, respectiv 4.000 lei pentru echipele din companii.

Anul acesta, înotătorii pot alege una din următoarele ore tematice, cu care rezonează cel mai bine:

• Swim IT Challenge: 2 ore dedicate echipelor din companiile de IT,
• Swim`N`GO: o oră dedicată cercului de prieteni din ONG-uri,
• Swim Colour: o oră în care înoată echipele din firme și ONG-uri,
• Swim Fun: ora în care înotătorii pot veni cu rățușca de cauciuc preferată, colacul de salvare sau costumul de scafandru,
• Swim Talents: o oră dedicată înotătorilor talentați.

Cele cinci ediții au mobilizat de la donatori individuali și companii 590.000,42 lei pentru 90 de proiecte locale, demers în care au participat 1.044 de înotători și s-au implicat peste 5.000 de donatori.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ