Share

O femeie din Iasi a fost cat pe ce sa fie violata de un barbat care abia ce a iesit de la inchisoare. Infractorul a batut-o pana cand victima si-a pierdut cunostinta, apoi a incercat sa o violeze.

Intamplarea socanta a avut loc intr-o comuna din Iasi. Femeia, in varsta de 53 de ani, era la un magazin din comuna cand barbatul, care se numeste Daniel, a inceput sa o agreseze.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

In prima faza, acesta i-a facut propuneri indecente. Femeia l-a refuzat, fapt care l-a enervat pe fostul puscarias, informeaza stirileKanalD.ro

Astfel, a urmarit-o in drum spre casa. Femeia a povestit ca acesta a lovit-o si  a incercat sa o violeze.

“Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. “Politistii au fost sesizati de catre o femeie in varsta de 53 de ani despre faptul ca ar fi fost agresata. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de viol, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Daniel M. a iesit din pusacarie recent. El a primit o pedeapsa de patru ani pentru infractiuni rutiere si silvice, dar si pentru vatamare corporala. Din cei patru ani barbatul a stat dupa gratii doar doi ani. Acum, in urma ispravii pe care a facut-o risca sa ajunga din nou in spatele gratiilor. Intreaga scena s-a petrecut in comuna Prisacani.

Citeste si   L-AŢI VĂZUT? Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ