Share

Caz revoltător la un Spital din Iaşi. Martorii povestesc că zeci de pacienţi bolnavi au fost nevoiţi să stea și 12 ore la rând pe holul spitalului pentru a fi preluaţi de medici.

 

Luni, la ora 17:00, la Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, erau aproximativ 40 de bolnavi care asteptau ore foarte multe sa fie preluati de un medic.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

Mai mult, angajata de la Informatii îi punea imediat la punct pe bolnavii care îndrazneau sa o întrebe cat mai au de asteptat pana cand vine un doctor sa îi consulte, conform România Tv.

În jurul orei 18:00 s-a auzit un zgomot si toata lumea si-a intors capul spre locul de unde venea zgomotul, o bolnava lesinase. Au ridicat-o alti bolnavi si dupa cateva clipe femeia si-a revenit. Avea o branula în vena si astepta de mai bine de 3 ore sa o consulte un medic. Venea tocmai din Bacau.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

Lasa teatrul. Nu te mai preface!” Bolnava cu ochii în lacrimi o implora: “Nu mai pot! Stau de atatea ore si nu vine nimeni sa ma vada

Nu aparea niciun medic, iar la un moment dat a venit angajata de la Informatii. Nimeni nu stia cum o cheama, pentru ca nu avea ecuson. Aceasta se opreste în fata bolnavei care tocmai îsi revenise din lesin.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

La un moment dat, suparata de indiferenţa celei de la Informatii, femeia îsi smulge branula din vena si pleaca. Angajata nu schiteaza niciun gest si nici macar nu încearca sa o opreasca pe bolnava.

Nu avem atatia doctori cati bolnavi sunt, stai acolo si asteapta. Ce nu-ti convine?”, s-a adresat aceasta altei bolnave, satula de orele de asteptare.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ