Share

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit în această seară.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de prietenii artistei. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

 După mai multe ipoteze vehiculate în spațiul public în ultimele ore, un apropiat al familiei face lumină în cazul dispariției complet neașteptate a Ilenei Ciuculete.


Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete. Cum se manifestă și cum poate fi depistată

 


Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie. Potrivit surselor noastre, atunci, alertată de o febră care nu scădea, artista a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize, informează libertatea.ro.

Acestea din urmă au relevat un diagnostic care interpretei i s-a părut atunci halucinant și pe care a refuzat să-l accepte – Hepatita C. A mers acasă și, în urmă cu trei zile, a cerut un nou set de analize, de data aceasta la Victor Babeș. Medicii de acolo i-au dat o veste absolut șocantă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ