Share

“Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș” 

Grupul civic de acțiune “Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș” informează opinia publică în legătură cu faptul că în urma acțiunilor din perioada 8 – 10 septembrie 2017, care au avut un impact pozitiv în rândul cetățenilor și au tras un semnal de alarmă în rândul politicienilor și al persoanelor din conducerea administrațiilor locale, s-a decis constituirea oficială a grupului într-o asociație cu scopul declarat de a promova și de a susține activ construcția autostrăzii Ungheni – Iași – Tîrgu Mureș, asociație care își va încheia activitatea la data finalizării proiectului.

Acțiunile care au demarat în septembrie continuă cu solicitarea oficială de asumare a sprijinului pentru construirea autostrăzii Ungheni – Iași – Tîrgu Mureș prin semnarea unei declarații de angajament de către senatori și deputați care a fost trimisă către cabinetele parlamentare. De asemenea, asociația intenționează să organizeze acțiuni de amploare, care să mobilizeze populația, dar și factorii de decizie în vederea susținerii proiectului de construcție a autostrăzii. Calendarul acțiunilor viitoare va fi făcut public în curând prin intermediul mass-media, pe pagina de Facebook a asociației, precum și pe site-ul asociației.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ