Share

Institutul Naţional de Administraţie (INA), instituție publică în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, organizează, în perioada 16 – 20 noiembrie 2020, programul de perfecționare profesională online „Managementul administrației publice locale”, cu acces gratuit pentru noii aleși locali.

Programul se adresează președinților și vicepreședinților consiliilor județeneprimarilor și viceprimarilor de municipiiprimarilor și viceprimarilor de orașe și consilierilor locali la nivel de județ, municipiu și oraș.

Prin această inițiativă, Institutul Național de Administrație contribuie la perfecționarea aleșilor locali într-o manieră modernă, cu cheltuieli reduse, adaptată situației generate de pandemia COVID-19.

Citeste si   (P) Mirela ADOMNICĂI (PSD): „Să ne reamintim despre dubla măsură și IPOCRIZIA PNL”

Sesiunile de formare se vor desfășura pe parcursul a 15 ore (9 ore sincron și 6 ore asincron), care vor fi susținute de persoane cu experiență și expertiză în domeniul administrației publice locale și vor aborda probleme actuale, precum: impactul digitalizării asupra administrației publice localemanagementul situațiilor de criză și managementul fondurilor europene.

Citeste si   (P) Ioan STAN(PSD): „LEGEA fundamentală a țării prevede că dacă președintele ÎNCALCĂ prevederile constituționale, poate fi SUSPENDAT din funcție”

Înscrierea participanților la program se face în perioada 9 – 13 noiembrie 2020, în limita a 300 de locuri, accesând link- ul următor:

https://training.ina.gov.ro/moodle/inregistrare_program

Pentru mai multe detalii privind acest program, puteți accesa următorul link: http://ina.gov.ro/mapl/


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ