Share

Primăria Municipiului Iași, a primit câte o ofertă la licitațiile pentru construirea a două noi grădinițe cu fonduri europene în Bucium și Dacia

Construcţia celor două unităţi de învăţământ preşcolar este finanţată european, prin Programul Operaţional Regional POR 2014 – 2020 – Axa 4.4.

În ceea ce priveşte grădiniţa cu program prelungit din cartierul Dacia, investiţia constă în ridicarea unui corp de clădire P+E, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 2.375 metri pătrați şi care va cuprinde 14 săli de grupă. Construirea acestei grădiniţe va duce la crearea a 280 de locuri pentru învăţământul preşcolar. De asemenea, proiectul include echiparea funcţionalului şcolar şi amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copii.

Valoarea totală a proiectului este estimată la 7.952.864,61 lei. Durata de implementarea a proiectului este de 36 de luni, din care 30 de luni reprezintă durata de execuţie a lucrărilor.

Citeste si   DSP a făcut anunțul! Câti elevi și profesori au fost infectați săptămâna aceasta cu noul Coronavirus

Licitația pentru construirea grădiniței din Dacia are o prevedere bugetară de 5.426.215,7 lei, fără TVA (6.457,196,698 lei, cu TVA), iar până la termenul limită (5 februarie) a atras o singură ofertă, din partea Stasform Consult SRL Vaslui.

Grădiniţa cu program prelungit din cartierul Bucium, va fi un corp de clădire P+E, cu o suprafaţă construită, desfăşurată de 1.645 metri pătrați

Lucrările vor consta în construirea şi echiparea grădiniţei cu nouă grupe la program prelungit, adică 180 de locuri pentru copii, la care se va adăuga construirea şi amenajarea locului de joacă pentru copii aferent unităţii de învăţământ preșcolar.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Valoarea totală a proiectului este de 5.963.205,99 lei. Durata de implementarea a proiectului este de 36 de luni, din care 30 de luni reprezintă durata de execuţie a lucrărilor.

Licitația pentru construirea grădiniței din Bucium are o prevedere bugetară de 4.075.813,29 lei, fără TVA (4.850.217,81 lei, cu TVA), și a atras tot o singură ofertă până la termenul limită (10 februarie), din partea Alconf SRL Iași.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ