Share

160 de companii oferă peste 9.000 de oportunități de cariera în domenii diverse de activitate cum ar fi: IT, FMCG, Servicii si BPO, Inginerie, Retail, Servicii Financiare, Auto, Turism

Ofertele angajatorilor sunt variate, astfel încât atât profesioniștii cât și studenții pot găsi joburi în Iași, dar și în orașe precum Iași, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov .

Citeste si   Sindicaliștii din Sănătate solicită suspendarea malpraxisului pe perioada pandemiei Covid-19

Care sunt domeniile cu cele mai multe oferte de locuri de muncă?

Toamna aceasta, tinerii care sunt în căutarea unui job, au prilejul de a alege dintr-o paletă diversă de oportunități de carieră, oferite de marile companii.

Ofertele angajatorilor se remarca printr-un procent semnificativ de  joburi în Iași în domenii precum banking și vânzări. Persoanele care nu se regăsesc în aceste zone de activitate nu trebuie să se descurajeze, deoarece angajatorii sunt prezenți cu oferte de locuri de munca în Audit-Consultanta, Customer-Support și IT&C.

Citeste si   Gratuitate la serviciile publice de transport şi pentru elevii din învăţământul preuniversitar privat

Pentru cei care doresc să lucreze în domeniul IT&C sau Banking, găsesc cele mai multe oportunități în București. Cei interesați de domeniul ingineresc, găsesc cele mai multe joburi în Timișoara și pentru domeniul financiar-bancar, Cluj-Napoca oferă cele mai multe locuri de muncă.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ