Share

Influențele planetare au un rol important în aceste opoziții, care îți pot transforma viața într-un coșmar. Dacă vei cunoaște care este semnul complet incompatibil cu tine, vei avea grijă să-l ocolești în viitor. Cel puțin, nu îi vei permite să facă parte din cercul tău de apropiați și vei evita să începi o relație romantică cu el.

Citeste si   Horoscop Chinezesc 2021: Anul Bivolul de Metal. Zodiile vor trece prin schimbări radicale

Berbec

Semnul tău de foc este complet opus față de zodia volatilă a Balanței. Chiar dacă veți trăi o pasiune intensă, aceasta va fi de scurtă durată. Ulterior, deosebirile mult prea mari dintre voi vă vor îndepărta din ce în ce mai tare. Chiar dacă Balanța este, în general, un semn echilibrat, poate ajunge de-a dreptul sadică în preajma ta. Dacă nu vrei să sfârșești într-un ospiciu, este bine să stai cât mai departe de ea. 

Citeste si   Cuplul iernii: zodiile care se îndrăgostesc pe viață

Taur

Nu te vei înțelege niciodată bine cu zodiile de apă, dar Scorpionul îți va face viața un iad. Deși amândoi aveți o imaginație erotică debordantă și nu vă veți da înapoi de la cele mai senzuale experimente, nu veți trece cu bine mai departe de dormitor. Conflictele vor fi la ordinea zilei între voi și nu vei putea să-i faci față perfidului Scorpion. Dacă vrei să te ferești de un calvar, stai cât mai departe de el de  la început sau profită de o scurtă aventură, fără implicații sentimentale. Citește continuarea

Citeste si   Cuplul iernii: zodiile care se îndrăgostesc pe viață

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ