Share

Primăria Dumbrăveni a demarat anul acesta proiectul „Construire și dotare centru medical în comuna Dumbrăveni, județul Suceava” pentru a facilita accesul la servicii de cea mai înaltă calitate în ceea ce privește tratarea bolilor asociate reumatismului.

Nevoia construirii unui centru medical de specialitate pentru bătrânii din zonă l-a făcut pe primarul Ioan Pavăl să acceseze fonduri europene și să demareze lucrările.

Este un proiect depus prin GAL și va fi un centru pentru persoanele cu deficiente locomotorii și reumatism. Vor fi bazine alcaline, masaj, proceduri cu ionizări. Acum suntem în faza de proiectare, suma este aprobată prin fonduri europene. După ce terminăm proiectarea vom scoate la licitație construcția. Cred că lucrările vor începe în luna noiembrie, firmele se mișcă foarte repede, banii sunt deja.

 

„Cei care merg în Suceava, la Spitalul Județean la secția de Reumatologie, nu vor mai merge acolo, ci vor veni la noi, la Dumbrăveni”

Cei care merg în Suceava, la Spitalul Județean la secția de Reumatologie, nu vor mai merge acolo, ci vor veni la noi, la Dumbrăveni. Vom avea un medic aici și vom face toate tratamentele. Sunt foarte mulți oameni care merg, în prezent, la Suceava pentru a se trata de diverse afecțiuni. În general bătrânii merg și de obicei le este greu, dar vor avea chiar în comună acest centru”,  declarat primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl.

 


Share
Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 108.690 de  cazuri de persoane infectate cu noul CORONAVIRUS
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ