Share

Au început lucrările pentru extinderea rețelei de apă și canalizarea pe raza comunei Valea Moldovei. Administrația locală a comunei dorește racordarea la apă și canalizare a tuturor localităților și în acest sens au loc lucrări de extindere a rețelelor.

„Lucrarea este începută, de alaltăieri, s-a dat ordinul de începere. Lucrările vor fi finalizate anul acesta sau anul viitor, depinde de vreme. Acum sunt problemele cu vremea. Ieri am avut iar inundații, ploi, cât am lucrat, ne-au stricat, am luat-o de la capăt. Important este că s-a început lucrarea”, a declarat primarul comunei Valea Moldovei, Constantin MOROȘAN.

Cât despre alte proiecte care sunt în desfășurare la nivelul comunei, primarul amintește de reabilitarea școlilor din comună și construirea grupurilor sanitare.

„Mai avem acum în lucru construirea grupurilor sanitare la școala Valea Moldovei, proiect realizat în proporție de 85%, sperăm ca până la începutul anului școlar să finalizăm. Avem un proiect de renovare a școlii din Valea Moldovei, la fel 85-90% din lucrare este finalizată. Mai avem în lucru construirea unui praznicar în satul Mironu.

Au început deja lucrările, dar la fel, din cauza ploilor ne-au blocat un pic. Acolo am reușit să turnăm cuzineții și acum a venit ploaie și iar ne-a umplut cu apă  șantierul în lucru. Așteptăm să scoatem apa de acolo cu pompele ca să putem da drumul mai departe și să finalizăm”, încheie primarul comunei Valea Moldovei,  Constantin MOROȘAN.


Share
Citeste si   (P) Ioan STAN (PSD): ”Flutur s-a grăbit să-și facă campanie ELECTORALĂ folosindu-se de munca și SACRIFICIUL altora, în interes propriu”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ