Share

O tânără din Australia a acordat un interviu sub protecția anonimatului despre ce înseamnă viața de prostituată, cât câștigă și care este mărimea perfectă a penisului.

Femeia a recunoscut faptul că singurul ei job este acela de a-și vinde corpul și că a ajuns să facă asta chiar dacă vine dintr-o familie bună unde a primit o educație potrivită. Ideea de a face sex și de a fi plătită în același timp a încântat-o pe tânăra rebelă. Aceasta și-a găsit pe internet bordelul în care lucrează acum.

Citeste si   Tenis: Calificare dificilă pentru Stefanos Tsitsipas în turul secund la Roland Garros

Întrebată de reporterii DailyStar despre ce consideră ea un penis mic, aceasta a oferit detalii amănunțite. Nu există penis mic, ci doar micropenis (undeva între 2, 5 și 5 cm). Mărimea normală este, după părerea ei 8 cm. Ce este între 12 – 14 cm este peste medie iar peste 15 cm este deja prea mare. Tânăra chiar a refuzat clienți pe acest motiv, mărimea mult prea mare. Unii ajung chiar să plângă din cauză că sunt refuzați mereu de femei din această cauză.

Citeste si   DOCUMENTAR: Fostul gimnast Marius Urzică împlineşte 45 de ani (30 septembrie)

Conform femeii intervievate, numărul de clienți care îi calcă pragul poate ajunge la 7-9 în șase ore. Aceștia, se pare că nu sunt atât de pricepuți și acceptă criticile și sfaturile tinerei. Ea este de părere că acesta este motivul pentru care femeile ajung să înșele, unii bărbați sunt atât de nepricepuți încât au nevoie să exerseze.

Citeste si   Irak: Atacul din Erbil al rebelilor pro-iranieni, în contextul ameninţărilor SUA de a părăsi Irakul

O săptămână reușită pentru o prostituată înseamnă undeva la 4000 de dolari australieni (~12500 lei).

În cadrul interviului femeia a menționat că fetele ce lucrează în bordeluri sunt: unele frumoase, altele mai puțin frumoase și unele de-a dreptul urâte. Lenjeria frumoasă însă le transformă pe aceste fete în adevărate zeițe.

Intimitatea, dragostea, preludiul și flirtul sunt lucrurile pe care nu le poate reproduce în bordel, așa că tinerei îi lipsesc.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ