Share

Conform centralizării, în județul Iași rămân închise doar unitățile de învățământ din mediul rural.

Cursurile vor fi suspendate în totalitate miercuri în municipiul București și în 14 județe, arată o nouă centralizare realizată de Ministerul Educației Naționale, valabilă pentru ora 18,00.

Potrivit deciziilor luate de autoritățile locale și de inspectoratele școlare județene, miercuri, cursurile școlare sunt suspendate integral în județele Teleorman, Giurgiu, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și în municipiul București.

În județul Galați se reiau cursurile în toate școlile, cu excepția celor din mediul rural și din orașele Tecuci, Târgu Bujor și Berești, în județul Dolj rămâne închisă o singură unitate de învățământ, iar în județul Timiș nu își vor desfășura activitatea patru școli, toate din mediul rural.

Pentru joi s-a confirmat decizia de prelungire a suspendării integrale a cursurilor în județele Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și în municipiul București, în timp ce vineri nu se vor ține cursuri în toate unitățile de învățământ din județele Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și București.

MEN precizează că datele vor fi actualizate în funcție de evoluția evenimentelor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ